Archive for the ‘Year End Review’ Category

Year End Review: Best “Stories” of 2007*

January 1, 2008

Obey The Constitution” Uncle Sam

TOP

25 NEWS STORIES

 OF

2007

Can You Match The Picture (Or Pictures) With The Phrase?

 

Here it is–“The Renee Ashley Baker Year End Review”:

Renee Fleming Opera StarPavarotti Opera StarCecilia Bartoli Opera StarHattie Carnegie Opera patronLa Scala Opera House

Pink BerryCode Pink hoodieMary Kay CosmeticsBatman The Dark KnightHarry Potter Order of Phoenix dvd panel

Miss PiggyU.S. Senator John EdwardsIce Age 2 dvdLear JetShaun White The Flying Tomato

Larry KingLight BulbPam AndersonYuri Gagarin CosmonautPeggy A Whitson Astronaut

GigglesLou Perlman in jailKeifer SutherlandU.S. Senator Larry CraigAn Inconevenient Truth

Marilyn MonroeDisney’s RatattouilleTom Cruise,Katie,SuriSteve and Faye chessgame

Brad Pitt as Jesse JamesGeico GeckoDora The ExplorerBad Hair Day CapMitt Romney

Lisa Nowak ex-AstronautNewman and WoodwardTales Of The Ratfink movie posterHaagen DazGarfield The Cat

Hillary ClintonThe Golden Compass panelGoldieThe DaVinci Code book panelPig

Baby by Anne GeddesJesse JamesMischa BartonTom TancredoJude Law

Happy FeetCave MenHegemonic illuminattiMoet ChampagneMoller Sky Car

Got your new fountain pens? Then, ready, set —go:

Example:

Phrase: Classical Music

Answer: Renee Fleming, Pavarotti, Cecilia Bartoli, Hattie Carnegie, La Scala

Phrase: Go To Jail

Answer: Keifer Sutherland, Lou Perlman, Mischa Barton, Jude Law

(now let’s begin–answers given below so don’t cheat).

3. Phrase: Pink

4. Phrase: In-Flight

5. Phrase: Ice-Age

6. Phrase: To Appear In Missouri

7. Phrase: Wears Pampers

8. Phrase: Has Happy Feet

9. Phrase: A Tom Cat

10. Phrase Needs To Be Phased Out

11. Phrase: Haagen Daz Chocolate Ice Cream

12. Phrase: Recall

13. Phrase: Black & White

14. Phrase: Rocket Man

15. Phrase: Jesse James

16. Phrase: Bad Hair Day

17. Phrase: Giggles

18. Phrase: This Little Piggy

19. Phrase: Belongs In A Geico Commercial

20. Phrase: The Order

21. Phrase: Fell Asleep On The Job

22. Phrase: The Year Of The Rat

23. Phrase: A Pair

24. Phrase: Said, “Third World Toilet”

25. Phrase: Ethically Challenged

(The Answers)

3. Phrase: Pink

Answers: Pink Berry, Code Pink Hoodie, Mary Kay Cosmetics, ___,___.

4. Phrase: In-Flight

Answers: Batman, Lear Jet, Moller Sky Car, Flying Tomato, ____.

5. Phrase: Ice-Age

Answers: Al Gore, Ice Age dvd, The Golden Compass, ____,_____.

6. Phrase: To Appear In Missouri

Answers: Brad Pitt, Mitt Romney,___,____,____.

7. Phrase: Wears Pampers

Answers: Baby by Anne Geddes, Lisa Nowak Ex-Astronaut, ___,___,___.

8. Phrase: Has Happy Feet

Answers: Happy Feet, U.S. Senator Larry Craig, ___,____,____.

9. Phrase: A Tom Cat

Answers: Garfield The Cat, Tom & Katie,___,____,____.

10. Phrase: Needs To Be Phased Out

Answers: Light Bulb, ___,____,____,____.

11. Phrase: Haagen Daz Chocolate Ice Cream

Answers: Haagen Daz, Hillary Clinton, ___,____,____.

12. Phrase: Recall

Answers: Chinese Toy: Dora The Explorer,___,___,___,____.

13. Phrase: Black & White

Answers: Faye & Steve chessgame, Pam Anderson,____,____,____.

14. Phrase: Rocket Man

Answers: Yuri Gagarin, Peggy Whitson,___,____,____.

15. Phrase: Jesse James

Answers: Brad Pitt, Jesse James and His Machines,___,____,____.

16. Phrase: Bad Hair Day

Answers: Bad hair day cap, Bad hair day cat, John Edwards, ___,___.

17. Phrase: Giggles

Answers: Giggles Toy Store, Goldie Hawn, Moet Champagne (“Happy New Year!”).

18. Phrase: This Little Piggy

Answers: Pig, Miss Piggy,___,___,___.

19. Phrase: Belongs In A Geico Commercial

Answers: Gecko, Cave Men, ___,____,___.

20. Phrase: The Order

Answers: DaVinci Code, Harry Potter: And The Order Of The Phoenix,__,___,___.

21. Phrase: Fell Asleep On The Job

Answers: Larry King (Funniest story I ever heard), __,___,___,___.

22. Phrase: The Year Of The Rat

Answers: Ratatouille, Tales of the Rat Fink, ___,___,___.

23. Phrase: A Pair

Answers: Marilyn Monroe, JoAnne Woodward & Paul Newman,___,___,___.

24. Phrase: Said, “Third World Toilet” (and was right).

Answers: U.S. Senator Tom Tancredo,__,___,___,___.

25. Phrase: Ethically Challenged

Answers: (hmmmm) ___,___,___,_etc etc etc

 

 

AND NOW….

 

 

 

“The Renee Ashley Baker: Toilet List (Worst of 2007)”

TP

Lou Perlman: A Crook Caught (Finally!)

Lou Perlman in jail

pictured above: Lou Perlman, Boy Band Manager, in jail….

 

1. “NO” to Lou Perlman, “NO” to “boy bands” (and “NO” to the music industry):

1. I’m glad Lou Perlman is in jail and I’m hoping that he’ll “go to prison”. I’ve thrown all of his so called “music” in my toilet because I “never” listened to it, I “never” watched it, and I certainly “never” paid money for it. Meaning–“No” to the “boy bands”. Also–I’m not that “big a fan” of Brittany Spears.

(Note: I am “Executive Producing” a motion industry”).

AND NOW….THE “NO” List

NO to “Packaging”.

 There will no packaging at Renee Baker Studios.

 NO to American Idol (I still can’t stand that show).

NO to Madonna.

 I “can’t stand” Madonna either.

  

“Happy New Year!”

*“The Renee Ashley Baker Year End Review” Copyright 2007 by Renee Ashley Baker.

Advertisements